Stire

Ascuns ?ntre scaunele maşinii, A ?ncercat să treacă graniţa

22.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Un cetăţean turc a fost reţinut de poliţiştii de frontieră arădeni după ce a încercat să treacă ilegal graniţa, ascuns între scaunele unui autoturism înmatriculat în Franţa.

La controlul de rutină din Vama Nădlac, oamenii legii au constatat că împreună cu conducătorul autoturismului, cetăţeanul german Hazatin B., în vârstă de 37 ani, mai călătorea şi un cetăţean turc Mirsezddin K., în vârstă de 45 ani. Cei doi doreau să ajungă în Germania, la muncă.

La un control amănunţit în interiorul autoturismului, poliţiştii au dat peste un bărbat care încerca să scape de controlul actelor. Luat la întrebări, bărbatul a declarat că a procedat aşa pentru că nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen.

Persoanele care se aflau în autoturism au declarat că ştiau că cetăţeanul turc, Fuat Y. s-a ascuns în interiorul autoturismului şi intenţionau să-l ajute să ajungă în Germania.

Cei trei au fost întorşi din drum. Pe lângă aceasta, poliţiştii le-au întocmit şi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru Fuat Y. şi complicitate la tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat pentru celelate persoane aflate în autoturism.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro