Stire

Viol cu semne de ?ntrebare

23.05.2008 ⋅ 0 comentarii

O fetiţă de doar 13 ani a fost violată de trei băieţi. Cel puţin asta susţine ea, deşi primele concluzii ale anchetatorilor indică mai mult varianta  întreţinerii raporturilor sexuale cu acordul fetei.

Totul s-a petrecut la o petrecere susţinută de tinerii din localitatea Vărădia de Mureş pe terenul din curtea şcolii, când, Nicoleta, fata de numai 13 ani, susţine că fusese violată de trei băieţi. Iniţial, de ruşine dar şi de frica celor trei, fetiţa nu a povestit nimănui prin ce trecuse. Însă, după trei zile, luată la întrebări de mama sa, aceasta a mărturisit cu lacrimi în ochi că a fost victima unui viol.

Părerile locuitorilor comunei sunt împărţite, însă. Unii cred că fata       s-ar fi dus de bunăvoie cu băieţii pe când alţii spun că aceasta a fost luată pe sus de cei trei, împotriva voinţei ei.

Nicoleta i-a povestit mamei cum acolo, la petrecere, cei trei tineri, după ce au consumat băuturi alcoolice cu mult peste limită, au înhăţat-o şi au dus-o la câţiva metri depărtare de petrecere, unde au abuzat de ea. „Pe la 12 şi ceva noaptea, au venit la mine Marian Ciule, Ionel Bloj şi Gheorghe Lingurar, mi-au pus mâna la gură şi m-au luat pe sus. M-au dus puţin mai departe şi a zis Ciule că mă violează. Acum toată lumea zice că nu a văzut nimic dar m-au auzit când am urlat. La un moment dat Dodge (Ionel Bloj) a plecat şi, până la urmă, a rămas numai Marian. Înainte să fug mă tot ameninţa că mă omoară în bătaie dacă spun ceva. Abia după trei zile, când m-a întrebat mama, i-am spus ce mi s-a întâmplat”, ne-a povestit Nicoleta cu lacrimi în ochi.

Mama fetei este foarte speriată de ameninţările lui Marian, care, spune ea, le dă zilnic târcoale casei. Femeia nu îşi mai lasă copila singură nicăieri. O însoţeşte chiar şi la şcoală, la magazin, sau când merge în vizită la rude. „Eu nu mai pot dormi bine de când am auzit ce i-au făcut fetiţei mele. În fiecare seară aud zgomote la geam. Într-o zi Marian a venit la noi în curte şi mi-a mărturisuit ce a făcut, cerându-mi să îl iert că era beat. Dar când a mers la Poliţie a zis că el nu a fost implicat. Eu nu vreau nici un leu, aşa cum se zice prin sat. Nu vreau nici măcar un ac, ci doar dreptate”, ne spune mama Nicoletei, vădit supărată.

Gura satului are însă o altă versiune. Se spune că fata ar fi mers cu cei trei băieţi la o ţigară şi le-ar fi cerut să îi arate care ştie cum să-i desfacă cureaua. Iar de aici... nu e greu să ne imaginăm ce ar fi urmat, dacă spusele sătenilor, sunt într-adevăr reale. Pe de altă parte, se pare că Nicoleta ar mai fi avut relaţii cu unul dintre cei trei băieţi, existând şi anumite probe privind anumite mesaje prin care tânăra îl invita pe băiat să întreţină relaţii sexuale.

Am încercat să aflăm adevărul, luând legătura şi cu Marian Ciule însă acesta ne-a spus că nu doreşte să comenteze deloc acest incident. Ceilalţi doi nu au fost de găsit.

Se pare că dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad iar poliţiştii din Vărădia continuă cercetările pentru a afla dacă fata spune adevărul sau nu. Dacă cei trei tineri vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea între trei şi 10 ani.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro