Stire

Şi-a violat fiica şi s-a otrăvit

23.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat din localitatea arădeană Păuliş a băut otravă după ce, când a ajuns acasă de la serviciu, a constatat că soţia l-a părăsit.

Şi, colac peste pupăză, aceasta a luat cu ea şi cei cinci copii ai lor fără de care, spun vecinii, bărbatul nu poate trăi.

Cu toate acestea, s-ar părea că dragostea pentru copiii săi nu este tocmai părintească cel puţin pentru fetiţa lui, Daiana, de numai 10 ani. Gurile rele spun că bărbatul ar fi abuzat sexual de acesta, în urmă cu doar o săptămână. De atunci se pare că au început şi problemele în familia Lipitor.

Mama fetiţei, şocată de fapta soţului, a depus pe numele acestuia o plângere la Poliţie. Cu toate acestea, bărbatul susţine că, deşi soţia lui spune că şi-ar fi violat fiica, acesta nu îşi aminteşte nimic. „Aşa mi-a zis nevasta, că aş fi abuzat de ea. Dar eu nu îmi amintesc nimic. Seara m-au luat poliţiştii la secţie să dau declaraţii dar le-am zis şi lor că nu îmi amintesc să fi făcut aşa ceva”, ne-a declarat Florin Lipitor.

Soţia şi cei cinci copii se află acum în Sâmbăteni, la nişte rude iar bărbatul a rămas internat în spital, intoxicat cu otravă. Cercetările poliţiştilor continuă acum pentru a se stabili dacă bărbatul a abuzat sau nu de copila sa de numai 10 ani.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro