Stire

Halterofil arădean, Bătut crunt ?n Timişoara

05.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Halterofilul arădean Traian Ioachim Cihărean, laureat cu bronz la Olimpiada de la Barcelona, în 1992, a fost implicat într-un incident violent, ieri dimineaţă, la Timişoara, în faţa unui casino.

Patru bărbaţi l-au bătut crunt pe sportivul arădean, cunoscut pentru numeroasele medalii naţionale, mondiale dar şi olimpice. Asupra bărbatului s-a abătut dintr-o dată o ploaie de lovituri cu răngi din fier şi rozete, lovituri aplicate cu o cruzime ieşită din comun.

Sportivul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Arad iar medicii l-au trimis imediat în sala de operaţie. Fostul component al lotului olimpic român de haltere susţine că atacatorii l-au lăsat şi fără bani.   „Mi-au luat toţi banii din borsetă şi apoi m-au bătut cu răngile”, spune Traian Ioachim Cihărean.

Culmea, incidentul a avut loc ziua, în plină stradă, în centrul Timişoarei. Însă nimeni nu s-a încumetat să sară în ajutorul sportivului care era snopit în bătaie.

Rănile multiple pe care le-a suferit bărbatul i-a făcut pe medici să îi dea o veste foarte tristă sportivului. Aceştia  spun că halterofilul Traian Cihărean a fost atât de rău bătut încât şansele ca acesta să se mai poată antrena vreodată sunt practic inexistente.

Agresorii l-au lovit cu atâta brutalitate, încât i-au făcut braţele şi picioa-rele praf. „A fost adus la spital în stare foarte gravă. Prezintă multe fracturi, traumatism cranio-cerebral acut, fractură deschisă antebraţ drept, frac-tură de gambă bilateral şi policontuzii. În present este internat la secţia de ortopedie”, ne-a declarat medicul Monica Puticiu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Se pare că halterofilul arădean va avea nevoie de câteva luni bune pentru a-şi reveni. Iar până atunci, el va rămâne internat în spital.

Acum, atât poliţiştii arădeni cât şi cei din Timişoara şi-au unit forţele şi încearcă să dea de urma celor patru agresori.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro