Stire

Accident ?n lanţ

06.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Patru autoturisme au fost implica-te ieri într-un accident în care,  din fericire, o singură persoană  a fost rănită uşor. Totul s-a petrecut   în jurul orei 17.00, pe Calea Victoriei. Un taxi, un autoturism marca Opel, unul Wolkswagen şi o Dacia s-au tamponat serios.

La faţa locului au ajuns imediat două echipaje ale Poliţiei Rutiere. Patru rutierişti au încercat să fluidizeze traficul, îngreunat de maşinile accidentate, dar şi să facă măsurătorile necesare pentru a putea stabili vinovatul. Multipla tamponare a fost foarte spectaculoasă, printre şoferi existând şi unul „mort de beat”, după cum spuneau martorii.

„Conducătorul autoturismului taxi venea de pe strada Ioan Moldovan şi avea indicatorul cedează trecerea. Acesta nu se asigură corespunzător la executarea virajului la dreapta, prin care a intrat pe Calea Victoriei. Şoferul Wolkswagen-ului, încercând să evite coliziunea, intră pe banda a doua, pe sensul de mers spre UTA şi loveşte autoturismul Dacia. Ambele intră, pe sensul de mers spre Intim, în autoturismul Clio, parcat regulamentar pe marginea şoselei. În urma coliziunii, pasagera din Wolkswagen a fost accidentată uşor”, ne-a declarat Marinel Mariş, agent şef în cadrul SPR Arad.

Femeia rănită a fost imediat transportată cu ambulanţa la spital pentru investigaţii amănunţite. Imediat după coliziune, aceasta şi-a pierdut cunoştinţa, nemaiamintindu-şi nimic din cele întâmplate. Şi cei trei şoferi au fost transportaţi la spital, însă de către poliţişti. Acolo le-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Şoferul vinovat este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro