Stire

Pe aeroportul din Arad, Cursă anulată spre Barcelona

11.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Greva din Portugalia s-a resimţit şi la noi, astfel că 40 de pasageri care doreau să decoleze ieri de pe Aeroportul din Arad spre Barcelona cu o aeronavă Blue Air au rămas cu ochii în soare, pentru că respectiva cursă a fost anulată.

Compania a fost nevoită să le caute oamenilor cazare sau să le asigure alte legături spre destinaţie, dar în alte zile. Pasagerii s-au supărat foarte tare pentru că nu au fost anunţaţi din timp despre problema ivită în aşa fel încât fiecare să îşi poată lua măsuri sau să caute alte mijloace de transport pentru destinaţia finală.

Pasagerii au aflat abia înainte de îmbarcare că greva spontană a transportatorilor din Portugalia afectase exact cursa lor. Avionul trebuia să decoleze la ora 10, ieri dimineaţă, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Pentru că nimeni nu se aştepta la o astfel de situaţie neprevăzută, mulţi au rămas de izbelişte, pe holurile aeroportului.

Conducerea aeroportului nu a rămas indiferentă la necazul pasagerilor, aceasta anunţând că totul se va rezolva în cel mai scurt timp. „Din cauza grevei transportatorilor din Lisabona, avionul care trebuia să efectueze cursa a rămas blocat acolo. Însă totul s-a rezolvat, pasagerii fiind reprogramaţi pentru alte curse şi în alte zile”, ne-a declarat Dan Bălăcel, directorul Aeroportului Internaţional Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro