Stire

Anul acesta, Concedii mai scurte pentru bugetari

11.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Răbdarea bugetarilor s-a sfârşit odată cu sosirea biletelor de odihnă pentru sejurul 2008. Cu toate că sejurul oficial începe în jurul datei de 15 iunie şi se termină pe 15 septembrie, anul acesta 1,5 milioane de salariaţi la stat se vor bate pentru o vacanţă    ieftină pe 100.000 de bilete. 

Cei care prind un astfel de tichet, vor avea vacanţa asigurată, la mare sau la munte. Pentru că marea majoritate a solicitărilor sunt în general pentru staţiunile de pe litoral, autorităţile contractează cele mai multe locuri la mare.  Dacă anul trecut, salariaţii de la stat au avut un sejur de 10 zile, anul acesta durata lui a fost diminuată la 6 zile.

În data de 12 iunie, la ora 12:00, reprezentanţii confederaţiilor, federaţiilor şi organizaţiilor sindicale, sunt rugaţi să se prezinte la sediul Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială Arad pentru repartizarea biletelor de odihnă pentru bugetari. Pentru o calaborare cât mai bună în repartizarea acestora, este necesar să se prezinte o adresă semnată de către directorul instituţiei şi de către liderul de sindicat, din care să rezulte numărul de salariaţi şi numărul membrilor de sindicat.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian Todor ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro