Stire

Jurcă ? unica soluţie pentru Lipova

13.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Marius Jurcă, candidatul Partidului Democrat-Liberal pentru Primăria Lipova este singura soluţie viabilă pentru ca oraşul să prospere în următorii patru ani. Proiectele pe care Jurcă le are pentru Lipova vor face ca oraşul să-şi schimbe radical faţa în următoarea perioadă. „Îmi iau angajamentul, în faţa lipovanilor, să fac totul pentru ca oraşul să ajungă în fruntea judeţului. Preşedintele Nicolae Ioţcu garantează pentru mine. Consider că sunt soluţia potrivită pentru a conduce destinele oraşului nostru”  - spune viitorul primar al Lipovei – Marius Jurcă.

A trecut timpul primarilor care stau şi aşteaptă fonduri de la buget. Acum avem nevoie de primari tineri, activi, care ştiu să atragă fonduri! Marius Jurcă este unul dintre ei, iar cu el primar sunt sigur că Lipova va renaşte!

Împreună, eu ca preşedinte al Consiliului Judeţean Arad iar Marius Jurcă în calitate de primar al Lipovei, vom face echipă bună.

Vom aduce fonduri pentru infrastructură, vom atrage investitori, vom moderniza străzile! Vom readuce Lipova acolo unde îi este locul!

Nicolae Ioţcu

Campania electorală a scos multe mizerii la suprafaţă. Oameni care n-au fost în stare să facă nimic, atunci când au avut posibilitatea, au folosit campania electorală pentru a păta imaginea contracandidaţilor.

Eu, la Arad, am fost atacat în fel şi chip, dar am avut sprijinul cetăţenilor, care au ştiut să aleagă între minciună şi adevăr!

Marius Jurcă păţeşte la fel în Lipova! Îi este terfelită imaginea, contracandidatul său se foloseşte de orice mijloace pentru a-şi atinge scopul: acela de a proteja mafia din Lipova, o mafie care efectiv strangulează oraşul!

Sunt convins că şi cetăţenii din Lipova ştiu să discearnă între adevăr şi minciună şi vor veni la vot să-l aleagă pe Marius Jurcă primar!

Marius Jurcă este primarul ideal pentru Lipova! Eu, la Arad, împreună cu echipa PD-L am construit şi construim! Sunt convins că şi Marius va face la fel în Lipova!!!

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad

Preotul Ioan Jidoi este de partea lui Marius Jurcă

Mizeriile şi minciunile apărute în suplimentul ziarului „Flacăra Roşie”  - intitulat „Lipova” (aflat la primul şi totodată ultimul număr) au făcut ca reprezentanţii Bisericii Ortodoxe să ia poziţie faţă de cele afirmate în „fiţuica” respectivă. Parohul Bisericii Ortodoxe Române Radna – preotul Ioan Jidoi    ne-a transmis la redacţie o scrisoare în care îşi exprimă indignarea vizavi de cele relatate în ziarul comandat de Petre Toma. „Domnul Marius Jurcă este fiul sufletesc al parohiei noastre. În toate momentele grele Biserica noastră a fost ajutată financiar de domnul Jurcă. Biserica noastră şi toţi credincioşii ei se arată indignaţi de cele scrise în ziar. În anii 2006, 2007 şi continuând cu 2008 domnul Jurcă a sprijinit Biserica noastră parohială fără a cere nimic în schimb. Fac precizarea că toţi candidaţii de primar pot face în nume propriu, de partid, familie – donaţii, iar noi aducem la cunoştinţa credincioşilor donaţiile tuturor. Este lipsit de onoare din partea autorului articolului să implice Biserica în dispute politice, fără să respecte adevărul despre adevăratul om Marius Jurcă. Consider de datoria mea, să fac apel la toţi locuitorii oraşului Lipova să iasă în Duminica de 15 iunie să voteze primar – un om care din sufletul lui de bun creştin, donează sume de bani însemnate pentru prosperitatea Sfintei Biserici” – spune preotul Ioan Jidoi. 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro