Stire

Spre Ungaria, cu copiii ?n braţe

13.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră arădeni au reţinut un cuplu care încerca să treacă graniţa ilegal, în braţe cu cei doi copii ai lor. Aceştia au fost întorşi din drum la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră.

Tinerii, ambii în vârstă de 23 de ani, îşi purtau în braţe copiii de trei, respectiv un an. Luaţi la întrebări de către oamenii legii, cei doi au declarat că au recurs la această metodă deoarece nu aveau resursele necesare pentru a procura acte pentru cei mici. Tânăra familie încerca să ajungă în Ungaria, de unde sperau să poată pleca spre Franţa, unde aveau de gând să caute ceva de muncă.

Surprinşi de călătoria tinerilor, grănicerii au încercat să afle cum au ajuns până la frontieră. Cei doi le-au explicat oamenilor legii că au ajuns la Arad cu trenul, iar de aici au luat diverse autoturisme de ocazie până în localitatea Nădlac, de unde şi-au continuat călătoria pe jos, peste câmp, până când au fost prinşi. Pentru încercarea lor, tinerii s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro