Stire

Şicula - Aurel Radiţa, susţinut de preşedintele Nicolae Ioţcu

13.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Proiectele care s-au derulat în ultimii ani în Şicula au demonstrat faptul că Aurel Radiţa este un primar priceput şi gospodar, care merită în continuare încrederea locuitorilor comunei. Alegerile de duminică, 15 iunie vor consfinţi victoria actualului primar şi totodată începerea celui de-al treilea mandat în fruntea Primăriei Şicula.

„Am pe agenda de lucru nu mai puţin de 22 de proiecte, printre care şi sistemul de canalizare, pe care le voi pune în aplicare în mandatul ce urmează. Mulţumesc pe această cale tuturor celor ce şi-au pus încrederea în mine şi în echipa Partidului Democrat Liberal. Acum, spre deosebire de primul tur, pot spune cu mâna pe inimă că am întregul sprijin al preşedintelul Consiliului Judeţean Arad – Nicolae Ioţcu. Proiectele pe care le am pe agenda de lucru vor beneficia de întregul sprijin al domniei sale” – a precizat Aurel Radiţa, primarul comunei Şicula.

„Împreună, eu ca preşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi Aurel Radiţa  în calitate de primar al Şiculei, vom face echipă bună. Proiectele începute de către Aurel Radiţa trebuie să continuie. Vom aduce fonduri pentru infrastructură, vom atrage investitori, vom moderniza străzile” – afirmă Nicolae Ioţcu – preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro