Stire

Cu ochii pe fazan, Un v?nător s-a ?mpuşcat ?n cap

16.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Un arădean şi-a pierdut viaţa după ce s-a împuşcat, accidental, în cap. Bărbatul de 35 de ani plecase la vânătoare de fazani însă, din neatenţie, arma pe care o manevra i s-a descărcat direct în frunte, omorându-l pe loc.

Tragicul incident s-a petrecut sâmbătă, pe un câmp din localitatea Petriş. Daniel Bogdan plecase la vânătoare împreună cu socrul său, nebănuind nici o clipă că nu mai avea să îşi vadă niciodată soţia şi fetiţa de doar 10 ani.

Ajuns pe câmp, bărbatul a reuşit să împuşte un fazan şi, foarte fericit, şi-a pus arma pe bancheta din spate şi s-a dus după pasăre. Însă, când să pună mâna pe ea, prada rănită a încercat să zboare, aşa că bărbatul s-a grăbit să îşi ia arma din maşină. Din neatenţie, a apucat-o cu ţeava îndreptată spre el, arma s-a descărcat, iar glonţul l-a nimerit chiar în frunte. Bărbatul a murit pe loc.

„Se pare că moartea victimei ar fi fost rezultatul declanşării accidentale a armei de vânătoare iar proiectilul i-ar fi pătruns în cutia craniană”

Cristian Lazăr, procuror criminalist

Martor al negrului incident, socrul victimei, în stare de şoc, a sunat la 112. Imediat mai multe echipaje de anchetatori au împânzit locul. Procurorii şi poliţiştii s-au apucat de lucru şi au cercetat amănunţit întreaga scenă.

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă.

 „Victima prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului. Bineînţeles că acum urmează a fi efectuată necropsia”

 subcomisar Adrian Şimon, şef Serviciul Investigaţii Criminale

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro