Stire

ACU ?l ia şi pe Andone!

19.06.2008 ⋅ 0 comentarii

După Călin Bota, Atletic Club Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” este pe cale să mai transfere un fost utist. E vorba de Radu Andone (foto), care şi-a încheiat conturile cu Arieşul Turda şi ar veni liber de contract.

Fundaşul stânga are 30 de ani şi e privit ca o variantă de acoperire a flancului stâng. Postul a rămas descoperit după renunţarea la Alex Nistor. Fotbalistul şi conducerea trupei din Aradul Nou urmează să parafeze înţelegerea peste o săptămână „În principiu, ne-am înţeles şi cu Andone, iar dacă vom realiza şi această mutare, o să mai transferăm doar un senior. Ni l-am dori pe Aştilean, un jucător polivalent, care poate să evolueze atât în apărare, cât şi la mijlocul terenului, ca închizător”, a dezvăluit Geta Onu. Marian Aştilean are 34 de ani şi în cariera sa a evoluat în Liga I la Universitatea Cluj, CFR Cluj şi Gloria Bistriţa.

Geta Onu mai spune că în cazul în care va parafa aceste ultime două transferuri, cel puţin până în iarna nu va mai umbla la lot, în ceea ce-i priveşte pe seniori. „Îmi cunosc echipa, îi ştiu şi pe jucătorii achizionaţi deja sau în curs de achiziţionare şi nu cred că vom avea probleme în Liga a II-a. O să aliniem un prim unsprezece echilibrat, experimentat, peste nivelul mediu al eşalonului doi”, a afirmat conducătoarea nou-promovatei.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S. A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro