Stire

Poliţiştii de frontieră, buni ?notători

20.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri, poliţiştii de frontieră au avut parte de câteva ore de relaxare. Aceştia s-au răcorit puţin în cadrul Campionatului de Nataţie al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, faza naţională. Poliţiştii de frontieră din toată ţara participă la această competiţie anuală.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad au păstrat tradiţia anilor precedenţi, organizând a patra ediţie a acestei competiţii şi a 18-a pe plan naţional.

Astfel, ieri, începând cu ora 10.30, poliţiştilor de frontieră le-a fost dat startul la probele de înot, la Bazinul Olimpic „Delfinul” din Arad. „În perioada 16-20 iunie, la Arad, se desfăşoară competiţia de înot al Poliţiei de Frontieră. Anul acesta au participat 30 de sportivi iar primii trei s-au calificat la proba pe minister, desfăşurată la Reşiţa, în perioada 2-5 iulie. De acolo, cel mai bun sportiv va merge la competiţia europeană”, ne-a declarat subcomisarul Simion Victor.

„Campionatul a fost organizat cu sprijinul directorului Direcţiei Judeţene de Sport Arad, Stelian Văduva şi al directorului Complexului Sportiv „Delfinul” Arad, Nicolae Fereştean, ocazie prin care dorim să mulţumim tuturor celor care au făcut posibilă desfăşurarea acestei competiţii”, a declarat Mihaela Leş, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei de Frontieră Arad.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro