Stire

La B?rzeşti, Arme deţinute ilegal

01.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Zilele trecute, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv şi Substanţe Toxice au organizat mai multe acţiuni pe raza judeţului. Oamenii legii au depistat arme şi muniţii deţinute ilegal de către patru bărbaţi, toţi din acelaşi sat. Poliţiştii, în baza unor informaţii deţinute, au mers la sigur în patru locuinţe din Bârzeşti.

Astfel, oamenii legii au dat peste o armă de vânătoare cu alice cal. 12 confecţionată artizanal, în prima locuinţă, o armă de vânătoare cu alice cal. 12 confecţionată artizanal, la cea de-a doua , într-o altă casă au găsit o armă de vânătoare cu alice confecţionată artizanal cal. 16, o armă de tir sportiv cu aer comprimat marca Slavia model 631 de cal. 4,5 mm, un număr de 206 de bucăţi de alice tip Diabolo cal. 4,5 de mm precum şi de un număr de trei cartuşe de vânătoare cal. 12 cu capsa nepercutată. În ultima locuinţă oamenii legii au găsit elemente de armă de vânătoare cu alice cal. 12 confecţionate artizanal, un cartuş de vânătoare cu alice cal. 12 cu capsa percutată dar neexplodat şi alice pentru confecţionat cartuşe de vânătoare de diferite dimensiuni.

 

Fără să stea pe gânduri, poliţiştii le-au întocmit celor patru bărbaţi la care au fost găsite armele şi muniţia, dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro