Stire

Apele au mai făcut o victimă, Copilaş de şase ani ?necat

01.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Un nou înec. De data aceasta un copilaş de doar şase ani a fost înghiţit de ape. Iar  râul „ucigaş” a fost Crişul Negru.

Totul s-a petrecut duminică, în localitatea Zerind, când Alexandru, băieţelul de şase ani, a plecat de acasă până la magazin, să îşi cumpere o îngheţată. Părinţii săi nu s-au speriat deloc când au văzut că micuţul întârzie câteva minute, credeau că poate s-a întâlnit cu câţiva prieteni. Însă, după câteva ore, când băieţelul nu a mai apărut acasă, tatăl s-a îngrijorat. Aşa că, pe la ora 18.00, acesta s-a dus la Poliţia din sat unde a alertat oamenii legii despre dispariţia copilaşului.

La auzul veştii, poliţiştii au plecat imediat în căutarea lui Alexandru. În timpul cercetărilor, aceştia au aflat că băieţelul a fost văzut de câţiva săteni pe când se îndrepta spre apele Crişului Negru. Aceştia au presupus că a mers să se scalde. Aşa că au pornit şi ei spre râu. Ajunşi acolo, după peste două ore de căutări, au dat peste trupul neînsufleţit al micuţului.

La faţa locului au ajuns imediat şi medicii legişti care au transportat corpul la morgă pentru efectuarea necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului copilaşului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro