Stire

Pe DN 7, TIR răsturnat ?n şanţ

03.07.2008 ⋅ 0 comentarii

După aproape trei săptămâni în care DN 7 a „scăpat” de evenimente rutiere, ieri dimineaţă, două persoane au ajuns la spital după ce TIR-ul în care se aflau a ajuns într-un şanţ de pe marginea şoselei.

Incidentul s-a petrecut în zona localităţii Conop, puţin după ora 7.00. Într-o curbă, şoferul TIR-ului, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. În cădere, autotrenul s-a lovit şi de un podeţ de pe marginea carosabilului. La impactul cu solul, încărcătura din remorcă care consta în ţevi de fier, a căzut peste cabină, distrugând-o aproape în totalitate. „Şoferul autotrenului înmatriculat în Argeş a pierdut controlul volanului. Din primele cercetări nu am putut stabili dacă este vorba despre neatenţie sau oboseală. TIR-ul a ieşit a afara părţii carosabile şi s-a răsturnat. În urma coliziunii cu un podeţ întreaga marfă a căzut din remorcă peste cabină. Atât conducătorul auto cât şi pasagerul au fost transportaţi la spital”, ne-a declarat Vasile Sechei, agent şef principal.

La faţa locului au sosit imediat o ambulanţă, o echipă de descarcerare dar şi echipaje ale Poliţiei Rutiere. Subofiţerii ISU  s-au chinuit timp de câteva minute să scoată trupurile şoferului şi a pasagerului din autotren. Medicii i-au urcat imediat în ambulanţă şi i-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean Arad, pentru îngrijiri.

Din fericire, cei doi bărbaţi sunt în viaţă. Însă şoferul a fost grav rănit. Cu toate acestea, pasagerul din dreapta s-a ales doar cu câteva zgârâituri şi o sperietură zdravănă.

Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat în condiţii normale pentru că autotrenul nu a blocat şoseaua. Totuşi, rutieriştii au stat câteva ore  la locul incidentului pentru a supraveghea buna desfăşurare a circulaţiei.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro