Stire

Personalul medical de la Urgenţe, Beneficiază de spor de 75%

03.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Ca urmare a regulamentului de sporuri, personalul medical beneficiază de sporuri la salariu, pentru gradul de risc la care se expun.

Astfel, după ce reprezentanţii Federaţiei SANITAS au negociat cu managerii de spitale şi reprezentanţii conducerilor unităţilor medicale, au căzut de comun acord că personalul medical de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă vor beneficia de un spor la salariu de 75% pentru condiţii deosebit de periculoase sau vătămătoare. Nici personalul de la Centrele de Primire Urgenţe din spitale nu se lasă mai prejos, beneficiind de un spor mai mic însă, în valoare de 50%.

Delia Bonca, liderul Federaţiei SANITAS, declară: „Mai trebuie să purtăm negocieri cu câteva unităţi medicale pentru sporuri cât mai mari acordate personalului medical, dar, până acum, lucrurile decurg bine. Aceste sporuri se vor primi retroactiv, până la sfârşitul anului, însă mai trebuie să discutăm în ce manieră vor primi banii angajaţii, dar cel mai probabil, banii vor fi acordaţi eşalonat, pentru că aceştia trebuie să primească şi primele de stabilitate.”

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro