Stire

?n cartierul Aurel Vlaicu, Călcat de autobuz

03.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri după masă, puţin după ora 16.00, un bărbat de 41 de ani a fost călcat de un autobuz. Incidentul s-a petrecut în Cartierul Aurel Vlaicu, în zona Pieţei Fortuna.

Victima, Ioan Oarcea, şi-a parcat microbuzul pe banda întâi, pentru că toate locurile de parcare erau ocupate, şi a fugit să cumpere ceva de la un magazin. Când s-a întors, a fost călcat pe un picior de un autobuz. „Conducătorul auto a oprit în zona Fortuna, în paralel cu vehiculele parcate, pentru a-şi rezolva problemele personale. La deplasarea la microbuz pentru a urca în el, nu s-a asigurat şi a fost acroşat de un autobuz care circula regulamentar”, ne-a declarat Constantin Crainic, inspector în cadrul Poliţiei Rutiere Arad.

Soţia victimei, care era şi ea în zonă, neagă spusele poliţiştilor şi are o cu totul altă variantă. „N-am apucat să văd când s-a întâmplat. Dar noi am oprit aici pentru că nu mai avea baterie la maşină. Aşa că a încercat cum a putut să o facă să meargă. Şi ăla cu autobuzul a venit ca nebunul şi l-a lovit”, spune aceasta printre suspine şi lacrimi. „Să îl bage la închisoare”, sare în apărarea ei o bătrânică, prezentă şi ea la locul faptei. Doar cercetările poliţiştilor vor stabili adevăratul vinovat al acestui incident precum şi pedeapsa pe care acesta o merită.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro