Stire

Aseară, Trafic blocat pe ruta Arad ? Timişoara

03.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Trei persoane au ajuns aseară la spital în stare foarte gravă, în urma unui accident petrecut la 10 km de Arad, spre Şagu.

Din primele analize ale poliţiştilor reiese că viteza şi neatenţia au fost şi de această dată „vinovate” pentru ciocnirea dintre cele două autoturisme.

Poliţiştii împreună cu un echipaj de descarcerare au intervenit imediat pentru a-i scoate pe cei doi şoferi care au rămas blocaţi în maşini în urma impactului, şi pe pasagera uneia din maşini.

„Conducătorul Daciei Solenza, B 34 GNM, a intrat în depăşirea unui autocamion, fără să se asigure. Din partea opusă, însă, circula cu viteză regulamentară şoferul unei Dacii 1310, care din nefericire nu a avut cum să evite tragedia”, a declarat inspector Teodor Tudur.

Cele trei victime au fost transportate imediat la Unitatea Primire Urgenţe. Femeia implicată în accident a suferit doar câteva răni uşoare şi o fractură la mână. Din păcate însă, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre cei doi şoferi, care au suferit mai multe traumatisme, şansele să scape cu viaţă fiind foarte slabe.

Circulaţia a fost oprită aproximativ o oră, timp în care poliţiştii au curăţat şoseaua, cozile întinzându-se până la intrarea în municipiu.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro