Stire

Radiologie pediatrică la Judeţean

03.07.2008 ⋅ 0 comentarii

La sfârşitul anului trecut, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a primit din partea Ministerului Sănătăţii Publice, un aparat de radiologie Roentgen, în valoare de cinci miliarde de lei vechi. Până în prezent, aparatul nu a fost folosit însă din lipsă de... spaţiu adecvat instalării şi funcţionării acestuia.

Conducerea spitalului a hotărât destinarea aparatului pentru radiologia pediatrică şi acordarea unui spaţiu care să fie amenajat conform normelor sanitare, în clădirea Secţiei de Pediatrie 1. „Nu am putut folosi aparatul până acum deoarece nu îndeplineam cerinţele de funcţionare, nu aveam un spaţiu care să fie complet izolat, cu uşă din plumb, grupuri sanitare cu duş şi care să îndeplinească un anumit circuit cu acces propriu. În aproximativ două săptămâni sperăm să finalizăm lucrările”, declară Vasile Man, director administrativ al Spitalului Clinic Judeţean.

După terminarea lucrărilor, încăperea în care este montat aparatul, cât şi întreg spaţiul care deserveşte acestui cabinet, va fi supus verificărilor pentru primirea autorizaţilor necesare de funcţionare.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andreea_Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro