Stire

Apele Mureşului au făcut o nouă victimă

04.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri dimineaţă, pompierii arădeni au fost alertaţi că încă o persoană a fost înghiţită de râul Mureş. Aşa că au plecat imediat spre malul de vis-a-vis de Balastiera din Micălaca, acolo unde cel care sunase la 112 le-a spus că a văzut cum un bărbat a dispărut sub apă.

Ajunşi la faţa locului, subofiţerii ISU au constatat că bărbatul era pescar. Cei de pe celălalt mal, care au văzut ce s-a întâmplat, le-au spus oamenilor legii că din câte au observat ei, lanseta pescarului s-ar fi prins într-o piatră. Încercând să o scoată de acolo, bărbatul a dispărut în apă. După aproape 20 de minute în care victima nu a mai fost văzută ieşind la suprafaţă, martorii au sunat la 112.

Cu toate că pompierii au acţionat imediat, nu au reuşit să găsească trupul bărbatului. „Am fost solicitaţi să intervenim la căutarea unei persoane dispărute, posibil decedate. Am folosit barca pneumatică iar căutările încă continuă. Deocamdată persoana este neidentificată”, ne-a declarat sergent major Răzvan Colf, comandantul echipajului de salvare.

Pompierii s-au chinuit câteva ore bune să găsească trupul victimei însă, din păcate, curenţii l-au purtat departe de locul unde a dispărut. Acum nu le mai rămâne decât să continue căutările.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro