Stire

Din cauza unei scurgeri de gaz la un vagon cisternă, Mai multe trenuri ?nt?rziate

07.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Circulaţia trenurilor a fost blocată, ieri dimineaţă, timp de două ore, mai multe trenuri de pasageri ajungând cu întârziere în staţia CFR din Arad.

Cea mai mare întârziere a avut-o trenul Persoanal care face legătura dintre Beiuş-Arad, cu o întârziere de 170 de minute. Şi trenul Rapid care venea din Bucureşti cu destinaţia finală Austria a avut o întârziere de 75 de minute. „Am venit de la Bucureşti la Arad la o înmormântare şi trebuia să ajung la 10:48 şi am ajuns la 12:03. Nu  ne-a spus nimeni ce se întâmplă, dar după ce a pornit trenul din nou, am aflat că circulaţia a fost oprită din cauza unei scurgeri de gaz la un vagon” ne spune Ramona Vormittag.

Această situaţie s-a datorat unui incident produs în localitatea hunedoreană Zam, acolo unde, pe fondul unei scurgeri de gaz petrol lichefiat dintr-un vagon cisternă, exista pericol de explozie. O echipă de la firma din Timişoara care a încărcat cisterna a ajuns în zonă şi a închis supapa, astfel că a fost oprită scurgerea de gaz. Până în prezent, nu se ştie ce cantitate s-a scurs din cisternă şi nici valoarea pagubelor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro