Stire

Injecţie contra cost la Municipal

08.07.2008 ⋅ 0 comentarii

A sosit vremea concediilor. Fiecare dintre noi ne gândim, după posibilităţi, la o locaţie în care să petrecem măcar o săptămână din „vacanţa de vară” alături de cei dragi. La fel ca în fiecare an, şi edilii judeţului şi municipiului ar trebui să se pregătească de vacanţă. Dacă şi unde pleacă să se relaxeze ne-au răspuns chiar domniile lor...

Gavril Popescu – prefect Arad:

„Eu nu voi pleca în concediu anul acesta, pentru că am foarte mult de lucru. Ca reprezentant al guvernului în teritoriu, voi merge în judeţ pe la primării, pentru a verifica cum au reuşit să cheltuie banii din buget, pentru că au primit fonduri destul de multe de la guvern şi acum, după ce s-au schimbat conducerile, aflăm că de fapt au datorii.”

Carmen Ila – subprefect Arad:

„Voi pleca la mare. Şi pentru că în România am tot fost, de această dată voi merge în Turcia. N-am mai avut concediu de doi ani, pentru că am avut foarte mult de lucru şi nu am putut să plec. Abia acum îmi iau concediul de odihnă pe 2007. Dacă nu l-aş lua acum, l-aş pierde. Voi pleca cu soţul meu şi cu prietenii.”

Levente Horvat – subprefect Arad:

„Nu mi-am planificat deocamdată nimic pentru concediu. Nu am nici un fel de planuri. Asta deoarece în concediu o să îi ajut pe părinţii mei, care vor lucra la o construcţie. La sfârşitul lunii august o să îmi iau doar zece zile. Nouă, celor de la conducerea Prefecturii, ne este destul de greu să plecăm în concediu, având în vedere că tot timpul trebuie să rămânem doi la conducere. Eventual, dacă o să mai îmi rămână timp, o să merg două-trei zile să vizitez câteva staţiuni de agrement din Ungaria.”

 Levente Bognar – viceprimar Arad:

„Încă nu m-am decis unde voi pleca, pentru că a fost campania şi nu am avut timp să mă gândesc la asta. Dar voi merge şi eu cu soţia în concediu. Acum este plecat domnul primar Falcă. După ce vine dumnealui, va pleca domnul Ovidiu Marian şi abia apoi eu. O să îmi iau la începutul lunii august trei săptămâni de concediu pe care le voi petrece cu soţia. Locaţia, cum v-am mai spus, nu ştiu care va fi, pentru că nu am avut timp să mă gândesc.”

Iosif Matula – vicepreşedinte CJA:

„Nu am înca planuri de concediu. Prefer să îmi iau liber abia în luna septembrie, pentru că, în momentul de faţă, mă ocup de proiectul de gestionare a desurilor, un proiect extrem de important pentru judetul Arad.”

Adrian Ţolea – vicepreşedinte CJA:

„Nu mi-am făcut încă planuri de concediu. Nu am nici o destinaţie în plan. Având în vedere că acum ocup o funcţie nouă nu vreau să îmi încep munca pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean printr-o pauză.”

 Ovidiu Marian – viceprimar Arad:

„Voi pleca în concediu cu soţia şi cu alte cinci familii, prieteni de-ai noştri. Vom sta şapte zile la Rimini în Italia. Mergem acolo pentru că ne-au convins prietenii noştri. Ei au mai fost acolo şi le-a plăcut foarte mult.”

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro