Stire

O arădeancă, ?n semifinala Festivalului de la Mamaia

08.07.2008 ⋅ 0 comentarii

S-a încheiat preselecţia pentru ediţia din acest an a „Festivalului Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc 2008“, festival ce are loc în fiecare an la Mamaia.

Preselecţia a avut loc în Sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad şi a reunit 13 concurenţi din cinci judeţe din zona de vest a ţării: Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara şi Satu Mare. 

Aradul a fost prezent la această etapă cu două concurente - Letiţia Mihuţiu şi Aura Bonchiş. Concurenţii calificaţi pentru semifinală sunt Anişoara Serafim, Luminiţa Safta, Anca Panţâru, Cătălin Badea şi Aura Bonchiş – una dintre reprezentantele judeţului nostru.

Conform regulamentului festivalului, participanţii la marea finală vor fi selectaţi prin televoting în urma transmiterii de către Te-leviziunea Neptun a înregistrării spectacolului de gală ce a avut loc la sfârşitul preselecţiei.

Petrică Paşca, dirijorul orchestrei Rapsozii Zărandului şi  membru al juriului fazei zonale ce a avut loc la Arad şi-a exprimat părerea de rău în legătură cu faptul că judeţul nostru a avut doar doi participanţi, domnia sa considerând că „ar mai fi existat şi alte voci cu posibilităţi de calificare în finală, dar probabil că potenţialii concurenţi au fost intimidaţi de amploarea festivalului.“

Sursa: Glasul Aradului

Autor: C.L. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro