Stire

CENTRUL CULTURAL judeţean - ?ncepe ?Şcoala de vară?

08.07.2008 ⋅ 0 comentarii

S-au încheiat înscrierile pentru „Şcoala de vară“ organizată de Centrul Cultural Judeţean Arad în nouă oraşe din judeţul nostru în perioada 7 iulie 17 august.

Adresându-se persoanelor cu vârsta de minimum 12 ani, „Şcoala de vară“ îşi propune atât antrenarea tinerilor din oraşele mici în activităţi plăcute şi instructive pe perioada estivală, cât şi descoperirea de noi talente în domeniile: teatru, pictură, dans modern, dans popular. 

Profesorii care vor preda la cursu-rile „Şcolii de vară“ vor fi în principal de la Şcoala Populară de Artă“ din Arad, iar participarea la cursuri va fi gratuită, toate cheltuielile fiind suportate de către Centrul Cultural Judeţean Arad.

„Şcoala de vară“ din acest an este primul eveniment de acest fel care vizează oraşele mici din judeţ, iar Ana-Maria Dumitrean, directoarea Centrului Cultural Judeţean şi organizatoarea evenimentului speră să fie bine primit de către localnici, măturisind că „descoperirea chiar şi a unui singur mare talent printre participanţii din fiecare oraş este un câştig atât pentru el personal, cât  şi pentru viaţa culturală a judeţului nostru.“

Sursa: Glasul Aradului

Autor: C.L. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro