Stire

Scop caritabil şi educaţional ?n cadrul Miss Arad

08.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Asociaţia Angels Organization şi Angels Events conduse de surorile Răuţ organizează singurul concurs de frumuseţe judeţean, cu scop    caritabil din România. Participantele vor împărţi pachete pentru vârstnicii din case de bătrâni şi pentru copiii din centre de plasament.

Concursului organizat de doi ani încoace i se adaugă, pe lângă scopul caritabil, şi unul educaţional. Astfel, Universitatea de Vest Vasile Goldiş oferă burse de studiu la trei  din cele 15 concurente.

Cele 15 semifinaliste participante ale concursului judeţean „Miss Arad 2008“ au plecat într-un cantonament de două zile ce se desfăşoară în Staţiunea Moneasa. Cantonamentul presupune pregătirea celor 15 alese pentru finala concursului de Miss, nu doar relaxare, într-o zonă ferită de căldura sufocantă a oraşului cum este Moneasa. În afara momentelor de pregătire din timpul cantonamentului, fetele se vor putea relaxa în staţiune. Cazate la Hotel Moneasa, cele 15 concurente vor învăţa mişcarea scenică, coregrafia pentru diferitele evenimente premergătoare concursului. Programul cantonamentului este foarte încărcat, fiind bogat în mişcări scenice, coregrafii deosebite şi dans.

În cadrul unui spectacol de muzică folclorică ce se va desfăşura pe data de 9 iulie în centrul comercial Armonia, începând cu orele 17.30, fetele vor prezenta  frumoase costume populare ale judeţului. Apoi, pe data de 10 iu- lie în Cartierul Rezidenţial, „Cartierul Verde“, cu începere de la orele 18,30 va fi acordat titlul de „Miss Popularitate“, când va avea loc şi mega-concertul solistei Andreea Bălan. Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad va fi gazda finalului de concurs ce va culmina cu alegerea titlului de Miss Arad, pe 11 iulie. Evenimentul va începe la ora 19.00.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro