Stire

Frumuseţile Aradului la Armonia

10.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Cele 15 pretendente la titlul de Miss Arad 2008 au concurat ieri, în incinta Complexului Armonia, pentru alegerea imaginii Complexului Armonia.

După un „cantonament“ încărcat cu repetiţii de coregrafie, schimbări de look şi alte pregătiri specifice unor candidate la titlul de Miss, frumoasele Aradului au îmbrăcat în Complexul Armonia costume populare. ,,Fetele sunt îmbrăcate specific Banatului, dar şi Bihorului. Porturile populare sunt foarte frumoase, la fel ca şi fetele”, ne spune Ramona Răuţ, organizatoarea concursului.

Fetele au fost întrebate care consideră că sunt atuurile pentru care pot câştiga trofeul competiţiei, acela de a fi cea mai admirată arădeancă. Ele şi-au prezentat calităţile şi au câştigat simpatia celor prezenţi. Titlul de imagine a Complexului Armonia nu fost făcut public, pentru a nu crea motive de stres candidatelor, care se află într-o continuă competiţie până vineri.

Astăzi, în Cartierul Verde, se va acorda titlul de Miss Poularitate, iar invitatul de onoare va fi solista Andreea Bălan care va susţine un concert.

Concursul de Miss este singurul eveniment de acest gen din România fiind gândit cu scop caritabil. Ramona Răuţ, organizator, ne-a infor-mat: ,,Noi am organizat singurul concurs de Miss în scop caritabil pentru că ne-am gândit la cei defavorizaţi. Vom împărţi cadouri în orfelinate, hăinuţe şi jucării pentru copiii de acolo.” 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro