Stire

Şanţul buclucaş din Aradul Nou - Provoacă inundaţii ?n gospodării

10.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Inundaţiile, o problemă veche în Aradul Nou, cauza rămâne încă o enigmă pentru locuitori. Deşi s-au făcut mai multe sesizări, iar de fiecare dată când plouă oamenii se trezesc cu curţile inundate şi pline de noroi, nimeni  nu ia nici o măsură.

Dacă de la începutul primăverii şi până la sfârşitul verii, locuitorii se trezesc des la poartă cu oameni trimişi din partea Primăriei care îi avertizează să îşi cureţe şanţurile pentru a nu fi pasibili de o amendă, şanţurile rămân pline de buruieni şi înfundate de gunoaie.

„Din cauza şanţului de la grădiniţa din colţ, ne intră nouă  apa în curţi. Acum câteva săptămâni vreo trei zile a trebuit până s-a restras cu totul apa şi am făcut cât de cât curat după noroiul ce a rămas. Şanţul nu mai este curăţat, astfel canalul este înfundat iar apa, fiind capăt de stradă, nu  mai are unde să se scurgă, şi ne intră nouă în gospodării”, a declarat Sabin Ander, locuitor pe strada Iosif Lengyel din Cartierul Aradul Nou.

S-au făcut şi reclamaţii, însă răspunsul pe care oamenii l-au primit a fost să pună mână de la mână şi să cureţe şanţurile.

„Am mai plătit oameni să facă curat, dar nu putem să continuăm aşa la infinit. Nu e datoria noastră”, a completat Sabin Ander.

Primăria, deocamdată nu are nici un răspuns referitor la problema localnicilor din Cartierul Aradul Nou.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro