Stire

Ca să scape de gura părinţilor, Violată şi nu prea

10.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Scandal mare ieri, pe strada Clopotului, din Cartierul Sânicolaul Mic. Un bărbat a fost acuzat de o vecină că i-ar fi sechestrat şi violat fiica timp de trei zile.

Totul a început vineri, când femeia s-a trezit că fiica ei minoră nu mai vine acasă. În prima fază, s-a speriat îngrozitor, apoi şi-a dat seama că tânăra nu este la prima ispravă de acest gen. Aşa că a aşteptat ca fiica ei să se întoarcă acasă. Acest lucru s-a întâmplat abia duminică.

Odată ajunsă acasă, minora a fost luată la întrebări de mama sa care stătuse ca pe ghimpi trei zile, aşteptând ca ea să apară. Tânăra, de frică să nu fie certată că a plecat fără să anunţe, i-a spus că a fost sechestrată şi violată de un vecin. Neagră de furie, mama fetei s-a dus direct la Poliţie, unde a depus o plângere pe numele bărbatului. Până acum, toate bune şi frumoase. Poliţiştii au început o anchetă pentru a dovedi vinovăţia bărbatului. Aşa că tânăra a fost dusă la control, la un medic legist. Aici, stupoare. Medicul nu a găsit nici o urmă care să indice că tânăra a fost violată.

Nici bărbatul acuzat de viol nu a recunoscut nimic, variantă susţinută şi de medicul care a examinat-o pe tânără, dar şi de mama acesteia, care recunoaşte că fata ei nu este foarte cuminte şi că a mai plecat de acasă în repetate rânduri. „Mi-i ruşine de ce a făcut. Mi-i ruşine şi să mai ies în stradă, că lumea vorbeşte. Eu le-am zis şi miliţienilor să îi dea drumul bărbatului că poate e nevinovat. Că dacă ea nu voia, nu cred că o lua cu forţa”, spune mama fetei care susţine că a fost violată.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro