Stire

Bătaie ?ntre ciobani

11.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Doi bărbaţi de 49, respectiv 54 de ani au ajuns la spital după o ceartă. Se pare că cei doi ciobani din localitatea arădeană Sântoma, în urma unei discuţii care a degenerat într-un adevărat scandal, s-au luat la bătaie cu bâtele. Cei doi bărbaţi s-au lovit reciproc în zona capului.

Sătenii care au văzut conflictul au sunat imediat la 112. Aceştia erau foarte speriaţi pentru că se părea că scandalul se va lăsa cu o victimă. Ambulanţa a sosit de urgenţă la locul indicat şi cei doi scandalagii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri. Cu toate că rănile au fost destul de serioase, cei doi au refuzat să rămână internaţi.

Luaţi la întrebări, cei doi scandalagii le-au spus oamenilor legii că motivul conflictului a constat în folosirea comună a unei cisterne cu apă pentru adăparea oilor. Acum poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs altercaţia, iar în funcţie de certificatele medico-legale, urmează ca fapta să fie încadrată juridic.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro