Stire

?n mirajul frumuseţii şi al confortului, ?Cartierul Verde? şi-a deschis porţile

11.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Concursul „Miss Arad“ organizat de surorile Adela şi Ramona Răuţ,  a ajuns ieri la penultima etapă şi anume, decernarea titlului de „ Miss Popularitate 2008“. Evenimentul  a marcat inaugurarea oficială a zonei  rezidenţiale, „Cartierul Verde“. La  eveniment au participat oficiali ai municipiului, reprezentanţi mass-media şi alţi invitaţi, să vadă avantajele locuinţelor din cartier şi să se bucure de frumuseţile Aradului, într-un spectacol grandios.

„Cartier Verde“, realizat după standarde înalte

Conceput în urma unui proiect de anvergură, cartierul a oferit celor prezenţi, potenţiali locatari şi nu numai, o atmosferă caldă, primitoare chiar ademenitoare, într-o zonă plină de verdeaţă, realizată după idei şi proiecte atent gândite. Lucrările pentru Cartierul Verde au început în noiembrie 2006. Firma Nord Statd este antreprenorul general iar promotorul este Real Investments. Despre cartier se pot spune multe.  În primul rând, deţine 112 case pe o suprafaţă de 18 ha, deja 57 de familii mutându-se  în noile locuinţe. În prezent mai sunt nouă case de vânzare dar în curând,  proiectul va mai pune la dispoziţie încă 400 de locuri de case. Viitorii locatari au putut admira case construite în stil rustic din material de cea mai bună calitate. „Am ales stilul rustic cu piatră de codru. Locuinţele sunt izolate termic şi fonic. Am pornit de la zero iar în urma unui studiu de rezistenţă s-au lăsat doar stâlpii din ceea ce era înainte. Totul este construit din material de calitate, cum ar fi cărămida din poroterm. Fiecare casă are centrala proprie pe gaz. Am putut oferi  oamenilor,  pe lângă locuinţe cu două, patru şi cinci camere şi case individuale, acestea fiind oportunitatea omului de a-şi construi pe parcelă, casă după bunul plac, declară asistentul manager al firmei Real Investments, Ovidiu Bodea.

Casele au curţi interioare cu loc pentru barbeque, foişor şi balansoar, toate înconjurate de verdeaţă. Cartierul beneficiază de securizare 24 din 24 de ore, are un ansamblu comercial ce pune la dispoziţie totul  de la utilităţi esenţiale  până la cele mai selective gusturi. Astfel cartierul va beneficia de grădiniţă, farmacie, markerturi, restaurant, baruri, fitnes într-un spaţiu de agrement şi relaxare  La inaugurare, prezent a fost Prea Sfinţia Sa Timotei Seviciu care a oficiat o slujbă de sfinţire a proaspătului cartier.  Panglica ce a marcat deschiderea oficială a fost tăiată de către omul de afaceri, de altfel şi iniţiatorul proiectului George Medinţiu precum şi de viceprimarul Ovidiu Marian. Despre cartier, George Medinţu  afirmă: „E munca noastră de doi ani  la un cartier reprezentativ pentru oraş şi pentru zona de vest a ţării noastre, în general. Cartierul este menit să satisfacă orice dorinţă a celor care aleg să se mute aici.“

Titlul de „Miss Popularitate“

Participanţii au putut admira frumuseţi ale judeţului Arad, premiate în anii precedenţi, dintre care şi „Miss Arad 2007“ şi domnişoarele  frumoase candidate la titlul de „miss“ din acest an, care va fi decernat vineri pe scena Teatrului „Ioan Slavici“. După testarea popularităţii fetelor şi prezentarea ţinutelor „extro“ a fost desemnată câştigătoarea titlului de „Miss Popularitate“: Bezedea Debora în vârstă de 22 de ani. „Prin acest eveniment am prezentat frumuseţile din Banat în acelaşi spirit de devotament cu care am realizat întregul concurs, care este în scop caritabil“ a declarat  organizatoarea Adela Răuţ.

Întregul eveniment a fost prezentat în acorduri de muzică, formaţia invitată fiind  „No Limit“ şi cântăreaţa mult iubită mai ales de tineret, Andreea Bălan. Aceasta a satisfăcut cheful de dans al celor prezenţi atmosfera incendiară, susţinută şi de moderatorul Zoltan Lovas, continuând până la orele serii. Participanţii la eveniment  au servit mici şi s-au bucurat de o seară deosebită, îmbinând utilul, privitor la avantajele pe care le oferă cartierul cu o seară plină de fast, stil şi chef de dans.

 

Foto: Adina Cighirean

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro