Stire

O mamă de 26 de ani - Şi-a abandonat cei patru copii

11.07.2008 ⋅ 0 comentarii

O tânără de 26 de ani a plecat de acasă la sfârşitul lunii trecute, abandonându-şi cei patru copii, cu vârste cuprinse între trei luni şi cinci ani.

Incidentul s-a petrecut în data de 28 iunie iar mama tinerei, speriată, a alertat jandarmii despre fapta fiicei sale. Timp de două săptămâni, jandarmii împreună cu reprezentanţii din cadrul Serviciului de Consiliere în Regim de Urgenţă pentru Copilul abuzat, neglijat şi exploatat (S.C.I.R.U.), au căutat-o pe tânăra mamă. În data de 9 iulie, aceştia au reuşit să dea de urma ei.

Se pare că este a doua oară când tânăra mamă este în atenţia S.C.I.R.U., cu propunerea de încredinţare a minorilor în grija bunicii Rozalia D.

Femeia s-a ales acum cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „abandon de familie”, dosar care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

„Mama va fi decăzută din drepturile părinteşti dacă prin fapta sa a pus în pericol dezvoltarea copiilor”, a declarat Angelica Stana, purtătorul de cuvânt al DGASPC.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro