Stire

Joia viitoare - Bazinele de la Ştrand vor fi umplute cu apă caldă

11.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Veste bună pentru iubitorii de soare. Bazinele de la Ştrandul Neptun vor fi umplute cu apă caldă cel mai probabil joia viitoare, când vor fi finalizate şi ultimele lucrări. 

Până atunci, autorităţile anunţă că bazinele vor fi funcţionale, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, fiind umplute provizoriu cu apă rece. „Bazinele vor avea apă caldă doar la sfârşitul săptămânii viitoare, după ce se va monta şi instalaţia de valuri”, afirmă Răzvan Popa, director tehnic la Primăria Arad. „În ceea ce priveşte preţul de intrare pe ştrand nu s-a modificat nimic, condiţiile sunt altele, dar plata este aceeaşi. Cu biletul de la intrare care costă 2,5 lei, cetăţenii au acces în toată incinta ştrandului”, a continuat Răzvan Popa. 

Amintim că la Ştrandul Neptun  s-au executat o serie de lucrări care au vizat infrastructura zonei, reabilitări ale podurilor de pontoane,      s-au echipat bazinele cu  tobogane şi alte instalaţii de agrement specific. De asemenea, s-a  construit o  staţie de recirculare, tratare şi încălzire a apei, s-au  modernizat instalaţiile de duş,  s-a amenajat o plajă de nisip şi s-au modernizat punctele de acces.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia_Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro