Stire

Filarmonica Arad - Ministagiune estivală

14.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Cu toate că stagiunea 2007-2008 a Filarmonicii de Stat Arad s-a închis la sfârşitul lunii trecute, instituţia nu a intrat de tot în vacanţă pentru că va participa la evenimentele estivale importante din viaţa oraşului nostru.

Astfel, prima participare va fi în cadrul Zilelor Aradului, unde Filarmonica va susţine un „Concert coral a capella“ la Biserica Roşie în data de 20 august. În cadrul aceluiaşi eveniment se va orgniza „Filarmonica în familie”  în data de 22 august, manifestare ce îi va aduce în faţa publicului nu doar pe angajaţii Filarmonicii de Stat Arad, ci şi familiile acestora. Tot pe 22 august va avea loc şi decernarea „Premiului de fidelitate pentru publicul stagiunii 2006/2007“. Zilele Aradului se vor încheia cu un „Concert simfonic cu piese din creatia Dinastiei Strauss“  în data de 24 august.

Vara muzicală arădeană se va închide cu Festivalul „Muzica în cetatile Aradului”  ajunsă acum la cea de-a doua ediţie. În cadrul acestui eveniment va avea loc ultimul spectacol din gala open air a stagiunii prin prezentarea operei „Rigoletto“  în variantă concertantă în Parcul Reconcilierii în seara zilei de 7 septembrie.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: C.L. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro