Stire

Din cauza unei defecţiuni la o aeronavă - Peste 150 de pasageri au rămas blocaţi ?n Aeroport

16.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Nervi întinşi la maximum în Aeroportul Internaţional Arad. 160 de persoane care doreau să călătorească spre destinaţia Barcelona au rămas blocate timp de aproximativ şase ore în aeroport, după ce aeronava care trebuia să decoleze la ora 9,40 dimineaţa s-a defectat. Din cei 160 de pasageri, 100 au ajuns la aeroport dimineaţa la 6, deplasându-se spre Arad de la Bucureşti.

Avionul cu care urma să plece aparţine Companiei de aeronave Futura şi a fost oprit la aeroport din cauza unor defecţiuni la bord, sesizate de către piloţi. Imediat ce au fost anunţaţi de disfuncţionalitatea apărută, reprezentanţii companiei au solicitat o echipă tehnică de la Bucureşti pentru reparaţii. Cu toate acestea, pasagerii au fost nevoiţi să aştepte ore în şir, până când tehnicienii şi-au făcut apariţia şi au reuşit să depaneze avionul. În acest timp, reprezentanţii companiei nu au putut decât să le ofere sandwici-urile şi cafele din partea casei.

„Aştept aici de patru ore. Ni s-a spus că este o defecţiune minoră la bord. Comandantul aeronavei a spus că preferă să ne ţină aici decât să plecăm aşa. Plecăm în Barcelorna în vacanţă, sperăm să fie bine ”, ne-a declarat o pasageră din Arad vizibil supărată, pe nume Paula Boica.

„Nu am avut ce să facem pentru că nu puteam să îi trimitem aşa să se întâmple ceva. Decât să călătorească pasagerii pe un avion pe care nu erau în siguranţă, mai bine i-am ţinut în aeroport”, a declarat directorul Aeropor-tului Internaţional Arad, Dan Bălăcel.

Aeronava a reuşit să decoleze abia în jurul orelor 15,30.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro