Stire

Reabilitarea centrului vechi, Peste 54 de milioane de lei

17.07.2008 ⋅ 0 comentarii

În cadrul şedinţei de evaluare strategică a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Vest, desfăşurată ieri în Sala 63 a Consiliului Judeţean Arad, a fost analizat şi apoi aprobat proiectul „Reabilitarea centrului istoric vechi al municipiului Arad”. Solicitantul investiţiei este Consiliul Local Municipal Arad.

Bugetul total necesar pentru reabilitarea centrului se ridică la suma de 54.649.323 RON.

Odată aprobat, proiectul va fi depus pentru a se obţine finanţarea acestuia prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

În următoarea etapă, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional (AM POR), va fi informat despre decizia luată în cadrul şedinţei CRESC Vest.  Urmează apoi depunerea de către solicitant, la ADR Vest, a proiectului tehnic, în vederea analizării acestuia de către reprezentanţii agenţiei. În cazul în care se va considera că sunt îndeplinite toate condiţiile procedurale, se va trece în cel mai scurt timp la semnarea contractului şi la implementarea proiectului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro