Stire

Captură de 900.000 de euro, Heroină cu electrocasnice, la pachet

17.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Aproape 60 de kilograme de heroină au fost descoperite marţi seara de poliţiştii de frontieră la Vama Nădlac. Drogurile erau ascunse într-un camion care, conform actelor, transporta aparatură electrocasnică.

Camionul era condus de un cetăţean turc care era însoţit de o româncă iar destinaţia finală a transportului era Ungaria. Odată ajuns în vamă, TIR-ul a intrat imediat în vizorul poliţiştilor de frontieră care deţineau unele informaţii despre încărcătură. Grănicerii, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT, au început o verificare amănunţită a remorcii. La o privire mai atentă, oamenii legii au observat că, deşi sigiliul aplicat de autorităţile turce era intact, prelata marfarului era tăiată. Acest lucru  le-a trezit suspiciuni poliţiştilor şi, astfel, au găsit peste 83 de pachete suspecte, învelite în bandă adezivă, de culoare maro.

Oamenii legii au verificat substan-ţa cu aparatura din dotare şi au constatat că era heroină. În prezent, cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorilor DIICOT, pentru a depista provenienţa drogurilor dar şi modul în care acestea au fost introduse în România. Totodată, anchetatorii încearcă să afle informaţii şi despre des-tinatarul coletului în valoare de aproximativ nouă sute de mii de euro.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro