Stire

?Dezmăţaţii artezienelor? ajung pe m?na Poliţiei

18.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Acum o săptămână v-am dezvăluit în paginile cotidianului nostru fotografii în care tineri din Arad turnau spumant de baie în apa fântânei arteziene din zona Intim.

După ce că au făcut o asemenea ispravă, tinerii nu s-au lăsat cu una, cu două şi au postat fotografiile incriminatoare pe internet, în văzul tuturor utilizatorilor. Aceştia au fost astfel prinşi iar fotografiile care dezvăluiau activitatea lor nocturnă reprezintă proba pe care Primăria Municipiului Arad o va ataşa plângerii făcute la Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Răzvan Popa, director executiv al Primăriei Arad, declară: „Colegii mei lucrează deja la fotografii şi la începutul săptămânii viitoare le vom trimite alături de plângere la Poliţie, pentru a fi identificaţi făptaşii. Noi nu am dori ca aceşti copii să aibă o pată neagră pe cazier care să-i urmărească pe tot parcursul vieţii, însă nu avem ce face. În fond, nu este vorba că şi-au bătut joc de Primărie ci de Arad.”

Pedeapsa pe care o riscă aceşti tineri nu a fost încă stabilită: „După ce primim plângerea de la Primărie, vom discuta şi cu procurorul pentru a încadra fapta lor într-o infracţiune,” ne-a informat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andreea_Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro