Stire

Arădenii au redescoperit Ştrandul

21.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Mii de arădeni  şi nu numai au luat ieri cu asalt Ştrandul Neptun.  Dacă până în urmă cu o săptămână, agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea aici se plângeau de vânzările scăzute şi de absenţa clienţilor la terase, de la finele săptămânii trecute, situaţia   s-a schimbat. Şi s-a schimbat într-atât, încât mulţi deţinători de localuri pe Ştrand nu au reuşit să facă faţă mulţimii de clienţi, frigiderele nereuşind să răcească băuturile răcoritoare în ritmul vânzărilor, iar bucătarii nu mai pridideau cu rostogolirea pe grătar  a micilor şi a pulpelor de pui.

Ieri s-a înregistrat apogeul vânzărilor a... orice. A fost la mare căutare orice produs, de la sucuri, la bere,  hamburger sau mititei, porumb fiert, mingi, baloane, perne gonflabile. „Totul  s-a vândut azi extrem de bine. Nu pot face o ierarhizare a produselor cele mai solicitate, deşi, pot spune că s-a observat o diminuare a vânzărilor diferitelor tipuri de mâncăruri gătite. În condiţiile în care terasele au fost tot timpul arhipline, şi prinderea unei mese libere constituie o adevărată minune, clienţii ne cereau în mod special mititei sau hamburgeri, pizza... În general produse care pot fi consumate pe pătură. Nu cred că mai trebuie amintit modul în care umplem frigiderele cu apă şi sucuri... E ora 14.00, şi deja am încasări de peste 2.000 de lei”, susţine Alina T, o comerciantă.

Cu siguranţă că atracţia Ştrandului a constat în noul bazin cu valuri inaugurat zilele trecute, o tehnică  utilizată în premieră  în zonele de agrement din vestul ţării.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro