Stire

Intenţii ascunse, la aeroport - Ryanair are probleme financiare

21.07.2008 ⋅ 0 comentarii

„Compania Aeriană Ryanair, cea care a decis să îşi retragă cursele de pe aeroportul Arad, are probleme financiare”, susţine vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad (CJA) – Iosif Matula. Vicepreşedintele CJA a aflat că Ryanair, cel mai mare operator aerian low cost a anunţat că în perioada de iarnă va renunţa la 150 de zboruri care tranzitează aeroportul din Dublin, ca urmare a creşterii accelerate a preţului la combustibil.

„Astfel – spune Iosif Matula – se demonstrează faptul că Ryanair parcurge o perioadă dificilă, din punct de vedere financiar şi că, pentru a trece de această perioadă (legată în special de scumpirea preţului la carburanţi), compania recurge la diferite presiuni, inclusiv la Arad.” Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, subliniază că aceste informaţii, despre recesiunea companiei din punct de vedere financiar, arată clar faptul că, în disputa dintre Ryanair şi Consiliul Judeţean, respectiv Aeroportul Internaţional Arad, poziţia corectă au avut-o instituţiile pe care domnia sa le reprezintă. 

„Aceste semnale ne dovedesc faptul că presiunile pe care compania Ryanair le-a exercitat asupra Consiliului Judeţean şi asupra Aeroportului Internaţional au fost de ordin financiar. De asemenea, consider că am procedat corect, în relaţia noastră cu această companie. Regret doar faptul că s-a încercat denaturarea adevărului şi derutarea opiniei publice”, consideră Iosif Matula.

Reamintim că, din data de 31 iulie, Ryanair îşi va retrage flotele de pe Aeroportul Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro