Stire

Alcoolul face noi victime

22.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Doi şoferi care s-au urcat la volanul autoturismelor după ce au consumat cantităţi considerabile de băuturi alcoolice, au provocat tot două accidente în care o persoană a fost ucisă, două grav rănite iar una uşor vătămată.

Primul accident a avut loc sâmbătă după masa, puţin după ora 16.00, în apropiere de localitatea Zimandcuz. Şoferul în vârstă de 48 de ani se afla la volanul unei autotilitare şi mergea dinspre Utviniş spre Zimandcuz. Pentru că înainte de a se urca la volan consumase băuturi alcoolice, la un moment dat a pierdut controlul asupra autoutilitarei şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma răsturnării, pasagerul din dreapta, de 27 de ani, a fost grav accidentat pe când şoferul a fost accidentat uşor.

La doar câteva ore mai târziu, în satul Groşeni o femeie a fost accidentată mortal de către un autoturism iar o alta a ajuns la spital în stare foarte gravă. În jurul orei 22.00, Pavel P., în vârstă de de 52 ani din localitatea Bârzeşti se afla la volanul unui autoturism şi gonea dinspre satul Groşi spre Archiş cu toate că în urmă cu câteva zeci de minute  consumase băuturi alcoolice. Fiind ameţit de aburii alcoolului, într-o curbă spre stânga, bărbatul a pierdut controlul asupra autovehiculului, părăsind partea carosabilă şi a lovit două persoane aflate în afara părţii carosabile. Una din persoanele accidentate, în vârstă de 76 ani a decedat la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean Arad, iar cea de-a doua, de 44 ani a fost grav accidentată.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-au produs accidentele dar şi măsuri care trebuie luate împotriva celor doi şoferi inconştienţi.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro