Stire

Iosif Matula ar putea să plece din conducerea CJA

22.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad (CJA) Iosif Matula ar putea să renunţe la funcţia pe care o deţine în prezent.

Pentru că se află pe listele candidaţilor pentru Parlamentul European pe poziţia cu numărul 16, fostul preşedinte CJA ar putea să ajungă parlamentar european. Asta, având în vedere faptul că unii dintre deputaţii europarlamentari PD-L (Theodor Stolojan, Dumitru Oprea, Mihaela Popa, Roberta Anastase, Marian Zlotea şi Sebastian Bodu) sunt pregătiţi să lase Bruxellesul pentru a candida în Parlamentul României.

Interesant este şi faptul că Iosif Matula a mai fost nominalizat de partid şi pentru a candida, prin vot uninominal, la Parlamentul României. Astfel că el va putea opta pentru una dintre cele două funcţii, dacă va dori să plece din conducerea CJA.

Despre toate acestea, vicepreşedintele Iosif Matula declară: „Una e intenţia, iar alta e reuşita. Dacă se vor confirma lucrările în ceea ce priveşte Parlamentul European, nu voi lua decizia singur. Voi discuta cu colegii de partid şi vom vedea ce vom face mai departe. Cât despre parlamentul României, în momentul de faţă sunt doar candidat...”

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro