Stire

De azi, ASP verifică farmaciile

22.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Astăzi, Autoritatea de Sănătate Publică Arad  şi Casa de Asigurări de Sănătate  demarează o campanie de verificare la toate farmaciile din judeţ pentru a constata dacă există suficiente stocuri de medicamente în această lună.

Această acţiune comună a Autorităţii Publice Arad şi CAS a fost demarată în urma deciziei ministrului sănătaţii, Eugen Nicolăescu, care s-a arătat nemulţumit de criticile şi nemulţumirile înregistrate în rândul medicilor şi farmaciştilor în raport cu noua listă de medicamente gratuite şi compensate.

„Solicit Autorităţilor de Sănătate Publică judeţene să îmi prezinte până pe 23 iulie, situaţia cu numărul exact de reţete compensate prescrise în perioada 15-20 iulie, de către toţi medicii prescriptori din judeţ şi numărul exact al reţetelor eliberate în perioada 1-14 iulie, respectiv 15-22 iulie”, a cerut ministrul.

Aceeaşi solicitare a fost făcută şi în cazul farmaciştilor şi caselor de asigurări de sănătate judeţene, care, în opinia ministrului, „sunt cele care de fapt sabotează bolnavii”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătaţii.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro