Stire

Chisindia - Vor să atragă investitorii prin peisajele zonei

24.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Ionel Paşca este de mai bine de o lună, primarul comunei Chisindia. În ce măsură s-a acomodat fotoliului de primar, dar şi ce proiecte are pentru locuitorii comunei – vom afla în rândurile următoare.

– Cum v-aţi acomodat cu noua funcţie?

– Nu pot spune că este greu sau uşor, dar cred că e important să pot să ajut această comună. În primul rând este importantă comunitatea noastră, pentru care – de-a lungul acestui mandat – Este posibil, aşa încât lucrurile să meargă înainte.

– Ce proiecte importante, pentru infrastructura comunei aveţi?

– Voi pune accentul pe drumuri, unde avem mai multe proiecte în derulare, iar altele sunt de viitor. Voi continua proiectul de modernizare a drumului de la biserica din Chisindia la Valea Hurez – pe o lungime de 1,4 kilometri şi a localităţii Păiuşeni – pe o distanţă de cinci kilometri. Acum lucrăm la proiectul de asfaltare a drumului Chisindia-Văsoaia, pe o lungime de nouă kilometri şi Chisindia–Valea Hurez – pe o porţiune de cinci kilometri.

– Alte proiecte, în afară de cele de infrastructură...?

– Ne propunem construirea unei noi grădiniţe – pentru care s-a elaborat studiul de fezabilitate, dar ne propunem şi ridicarea unei săli de sport, iar la actualul sediu al primăriei nu vom mai face mari investiţii, deoarece ne propunem construirea unui sediu nou.

– În ce măsură poziţionarea geografică – vă ajută?

– Ar fi plăcut să folosim peisajele zonei pentru atragerea investitorilor. Avem zone frumoase, cu posibilităţi de dezvoltare în zona Cătunului Ciolt, la Văsoaia şi la Valea Hurezului – unde avem o tabără făcută de o fundaţie româno-americană – cu o capacitate de 100 de persoane.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Voicu_Sida ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro