Stire

Nădlac - Moldoveni ?ntorşi din drum

25.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Doi cetăţeni moldoveni au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră de Nădlac după ce au încercat să iasă ilegal din ţară, prezentând la controlul de rutină acte false.

Ieri noapte, în jurul orei 4.00, bărbaţii au ajuns în Vama Nădlac. La control, aceştia le-au prezentat oamenilor legii cărţi de identitate eliberate de autorităţile din România. Suspicioşi din fire, grănicerii  au avut dubii că acele acte de identitate sunt adevărate, aşa că le-au supus unui control. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că acestea sunt falsificate prin înlocuirea fotografiilor.

Vasile P., în vârstă de 51 de ani şi Vadim N., în vârstă de 20 de ani sunt din Republica Moldova şi, luaţi la întrebări, aceştia  au recunoscut că documentele pe care le-au prezentat la controlul de frontieră la ieşirea din România le-au obţinut din Chişinău, contra sumei de 500 de căciulă.

Bărbaţii sunt cercetati acum pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro