Stire

?n urma protestelor - Energia electrică se poate plăti şi lunar

28.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Reprezentanţii Asociaţiilor de Proprietari sunt aşteptaţi până în data de 31 iulie la sediul Enel din strada Iuliu Maniu   pentru a comunica accepţiunea scrisă adoptată de proprietari  cu privire la sistemul de plată al facturii de curent.

„S.C. Enel a încercat modificarea unilaterală a sistemului de facturare a consumului de energie electrică, în dispreţul contractului încheiat cu Asociaţiile de Proprietari. În acest caz fără precedent, U.L.A.L. Arad, împreună cu Uniunile şi Federaţiile afectate din Timişoara, Hunedoara, Caraş-Severin, a organizat o acţiune de răspuns, sesizând organele competente locale dar şi centrale a S.C. ENEL, A.N.P.C., A.N.R.E.E.. În urma negocierilor desfăşurate Asociaţiile de Proprietari au obţinut câştig de cauză, revenindu-se la sistemul de decontare lunară, sau opţional la două luni”, declară Vasile Arion, vicepreşedinte U.L.A.L. Arad.

Asociaţiile de Proprietari, vor putea continua la decontarea consumurilor de energie electrică în baza sistemului în vigoare până la 30 iunie 2008 (lunar) sau opţional conform sistemului propus în baza convenţiilor după data de 1 iulie 2008 (la două luni).

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia_Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro