Stire

UTA şi ACU ?şi cunosc adversarii

29.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri,  la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc împărţirea seriilor din Liga a II-a. Cele 36 de echipe au fost repartizate în două serii de câte 18, în funcţie de criteriul geografic.

Cea de-a doua serie aduce două retrageri şi doar un nume nou. Lotus Felix şi Unirea Sânnicolau Mare au renunţat la locul lor din Liga a II-a, deşi promovaseră de pe locul I în seriile lor din Liga a III-a. Cum Lotus a vândut locul lui Aerostar Bacău care vor juca în seria cealaltă, singurul nume nou de ultim moment este cel al echipei FCM Târgu Mureş. Fostă Trans-Sil Târgu Mureş, echipa transilvăneană a ajuns în cele din urmă la un accord cu Unirea Sânnicolau Mare, deşi i-a curtat toată vara pe cei de la Minerul Lupeni. Însă, în cele din urmă, „minerii” au decis să continue şi aşa s-a ajuns la un schimb între Tran-Sil şi timişeni.

Dar iată componenţa seriei din care UTA va încerca să promoveze la finalul sezonului, iar ACU să se salveze de la retrogradare:

Unirea Alba Iulia, Atletic Club Universitatea Arad (promovată la baraj), FCM UTA (retrogradată din Liga I), CS Mechel Câmpia Turzii, CFM Universitatea Cluj-Napoca (retrogradată din Liga I), Internaţional Curtea de Argeş (promovată direct din Liga a III-a, seria a IV-a), CS Mureşul Deva, Minerul Lupeni, CS Dacia Mioveni (retrogradată din Liga I), FC Bihor Oradea, Jiul Petroşani, CSM Râmnicu Vâlcea, CF Liberty Salonta, FCM Târgovişte, FCM Târgu Mureş (a concesiat loc de la Unirea Sânnicolau Mare),  CFR Timişoara, Arieşul Turda, FC Drobeta-Turnu Severin.

Astăzi, se va anunţa şi programul meciurilor din noul sezon al Ligii a II-a, UTA urmând să fie reprezentată la Casa Fotbalului de organizatorul de competiţii, Ionel Danciar, în timp ce ACU nu va avea reprezentant.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro