Stire

?Rock la Mureş? la a şaptea ediţie

29.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Senzaţia festivalului „Rock la Mureş“ de la Periam Port din acest an va fi, după cum am mai anunţat deja formaţia „Anti Flag“ din Statele Unite ale Americii. „Anti Flag“ sunt, după spusele organizatorilor Helmuth Jost şi Gianina Niculiţă pentru prima oară în România.

Alături de „Anti Flag“ şi-au mai confirmat participarea „Iris“, „Luna amară“, „Şuie Paparude“, „Ektomorf“ (Ungaria), „Bug Mafia“, „Locatarii” şi formaţia arădeană „Habar“.

Preţul unui bilet va fi de 55 de lei pentru ambele zile de festival şi 45 de lei pentru o zi. Organizatorii au pus în vânzare 2.000 de bilete pe site–ul  unde se vor vinde cu reducere de 10 lei.

Pe lângă cele 4.000 de locuri de campare dotate cu WC-uri ecologice, pază şi locuri de parcare, la dispoziţia publicului va exista şi un teren de minifotbal şi un program de team building organizat de echipa „Equilibrum“ din Timişoara.

Helmuth Jost ne asigură că „în perimetrul campingului va fi asigurată paza de către o firmă specializată, dar va exista şi un loc unde se vor putea păstra obiectele de valoare pentru mai multă siguranţă spre a fi recuperate la sfărşitul festivalului“.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: C.L. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro