Stire

Stare de letargie la Prefectura Arad

30.07.2008 ⋅ 0 comentarii

De ceva timp reprezentanţii Prefecturii au intrat în stare de letargie totală. Ori nu mai au nici o activitate demnă de relatat, ori prefectul nu mai doreşte să aibă nici o comunicare cu cetăţeanul de rând, pentru că, în ultima vreme, nu am mai auzit despre nici o acţiune a domniei sale, demnă de luat în seamă.

Nici purtătorul de cuvânt al prefectului nu se dezice, prin atitudinea pe care o are. Aflat într-o stare de dolce far niente, molipsit probabil de la prefect, nu anunţă în presă nici măcar când au loc evenimente organizate.

Şi ca paharul să se umple până la refuz, nici site-ul Prefecturii nu mai funcţionează de mai bine de o lună. Ori de câte ori se încearcă accesarea acestuia, conectarea se întrerupe. Probabil că, la cât sunt de interesaţi să activeze la instituţia de unde îşi iau salariile, reprezentanţii acesteia nici măcar nu au observat că site-ul nu funcţionează, aşa că ne-am gândit să îi înştiinţăm noi. Apropo, oricum, şi pe vremea când funcţiona nu era de nici un folos, pentru că, în ultima vreme, nimeni dintre cei care ar trebui să se ocupe de actualizarea acestuia, nu se obosea să mai ataşeze noutăţi pe site.

Ca să nu mai adăugăm şi faptul că, de fiecare dată când îl contactăm pe purtătorul de cuvânt al prefectului ca să-l întrebăm de activităţile şefului său, acesta ne răspunde sec: „Nu facem nimic! Nu avem ce să vă spunem...” Din aceste răspunsuri nu putem decât să înţelegem că reprezentanţii prefecturii nu lucrează, luându-şi lefurile pe de-a moaca. E bine să fi angajat la Prefectura Arad. Te afli într-o vacanţă continuă şi iei o căruţă de bani în schimb. Dacă e aşa, vrem şi noi!

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro