Stire

Noul Passat CC, lansat la Arad

30.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Quark Motors lansează în Arad noul model de Volkswagen Passat CC. Noul model, care îmbină eleganţa cu siguranţa şi puterea, poate fi admirat şi testat la showroom-ul situat în Arad, Micălaca Est.

Un coupé dinamic, Passat CC  extinde gama de modele din clasa celor mai de succese în istoria automobilelor şi aproape peste 15 milioane de autovehicule fabricate, Passat şi Passat Variant.

Passat CC este o limuzină elegantă şi în acelaşi timp un coupé dinamic cu un design specific al caroseriei modelului, este primul Volskwagen cu sistem de asistenţă pentru menţinerea benzii de rulare şi reglare adaptivă a trenului  de rulare.

Modelul lansat la Arad este dotat cu un sistem de asistenţă la parcare Park Assist şi de controlul automat al distanţei ACC cu Front Assist iar interiorul are  scaunele individuale sport şi pentru locurile din spate.

„Pentru accentuarea liniilor dinamice, Passat-ul CC, are geamurile laterale din portierele coupé fără cadru, tocmai pentru a pune în valoare liniile armonioase ale modelului. O combinaţie fascinantă între limuzină şi coupé, Passat CC,  împacă armonios eleganţa şi sportivitatea, oferind o imagine unică şi revoluţionară, care va reuşi, cu siguranţă, să impresioneze”,  susţine Ovidiu Vucu, director vânzări Quark Motors Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro